dissabte, 14 de febrer del 2009

Si ets dels qui els agrada caminar, VINE!

Amb aquest bloc que avui estrenem us proposem de començar una caminada que voldríem entendre com una paràbola a través de la qual anar reproduint al cor i al pensament la pròpia vida, ja que el fet mateix de viure demana posar-se en camí i aprendre, necessàriament, a deixar-se sorprendre pel món i per les coses creades en ell, a fi de poder veure-les tal com són en veritat. Sense engany. Sense prejudicis.

Així, en el camí de cada vida ens caldrà aprendre a anar separant-nos d’aquells i d’allò a què vivim aferrades o aferrats per tal de fer créixer allò altre que som de veritat ...; tot i l’esforç que això demana, tot i que la nostra intel·ligència no entengui gaire res, tot i que el camí es faci costerut, tot i tants “per què” que en la vida no ens deixen veure el sol.

En aquest sentit, “Fent Camí” vol ser una eina més –de tantes que tenim, ho sabem– per començar a caminar en un doble sentit. Diem “doble”, perquè els qui ho vulgueu podreu anar-nos seguint en comunió virtual, mentre que als qui pugueu assaborir de més a prop la bellesa única de cada una de les formes de vida que viuen al bosc, us convidem a venir a Montserrat, per caminar i contemplar amb nosaltres la meravella que la naturalesa ens mostra a cada pas i en cada moment del camí. La passejada que us proposem de fer per aquesta muntanya, comença a casa nostra amb la lectura d’un text breu en relació amb el mateix camí (acostumem a llegir-ne dos o tres durant la caminada) per acabar de nou al monestir, compartint al bosc de casa el dinar que cadascú s'haurà portat de casa seva.
Per a més informació podeu telefonar al 93 835 00 78 (Conxita o Rosó).

Fins la propera.

4 comentaris:

  1. Caram!
    Soc el primer a passar per aquí?
    Doncs benvinguts a la blogosfera! Que tingueu un bon camí!

    ResponElimina
  2. Sí, ja ho veus Dan. I de fet, ens enxampes en “procés de construcció”. Ens anem fent, encara ... . Sempre en camí.
    Gràcies de la teva benvinguda.

    ResponElimina
  3. Doncs jo ja tinc ganes de poder posar-me a fer camí! Més ben dit de seguir fent camí!
    Aniré passant per veure si es concreta tot una mica més!
    Sempre heu sigut un referent
    gràcies per tot

    ResponElimina
  4. Gràcies a tu, cirereta. I perdona’ns que no hàgim dit res més fins avui ... .

    Ja ha començat la quaresma i, a casa, hem estat fent allò que em diem “exercicis”. I d’ordinador res de res en aquest dies, per opció personal.

    Mirem de posar “fil a l’agulla”, en una etapa que preveiem nova, i us pengem el calendari que anunciàvem.

    A reveure!

    ResponElimina