dimarts, 12 de maig del 2009

Caminant plegats.



Sigues benvinguda, benvingut.

A partir d’ara, el Bloc que llegeixes canvia de rostre interior. Si inicialment havia estat pensat i dissenyat per “Fer Camí” en forma de passejada contemplativa [en el sentit “físic” de l’expressió, això és, venint al Monestir i caminant plegats/des per la muntanya o els voltants de Montserrat al matí] avui us proposem canviar l’ús d’aquest espai per caminar virtualment junts, des del lloc on siguem cadascú de nosaltres. Ben lliurement, és clar.

En aquest sentit doncs, des del Monestir de Sant Benet de Montserrat us oferim la possibilitat de compartir el vostre tram de camí escrivint-lo en aquest Bloc, el vostre pas de cada dia [o d’un dia, o d’un moment] a fi d’encoratjar-nos mútuament a caminar-lo amb esperança, i a poder fer-ho, igualment, si algun dels interrogants de que es revesteix sovint el viure ens tempta de caure en el desànim, en l’anar fent, en el deixar-se endur pel corrent de les hores que passen o dels dies que ja no esperen res.

I respecte d’aquelles altres caminades [que no deixarem de fer] per qualsevol informació que us calgués saber respecte d'elles, no dubteu a posar-vos en contacte amb la germana Conxita a l’adreça de correu següent: cgomez37@gmail.com

Gràcies!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada