dijous, 26 de març del 2009

Caminada contemplativa

CAMINADA CONTEMPLATIVA 28 – 03 – 2009

Avisos de darrera hora

Com arribar a “l’ermita de la Salut”, a Collbató?

• Des de Barcelona

- Agafar l’autovia A-2 de Barcelona a Lleida fins a la sortida 576 A - Collbató. Immediatament després d’aquesta sortida, girar a la dreta i seguir la B -112 en direcció al poble [sense entrar-hi!!] i a les Coves del Salnitre. Es passa de llarg el poble i es troba a l’esquerra la desviació cap a les Coves. Agafar-la i seguir-la fins al peu de l’ermita que està en un turó. Hi ha un lloc de menjars i un aparcament de cotxes. Després que hàgiu aparcat el cotxe, pugeu per unes escales fins a la porta de l’ermita i allà, en una plaça, ens trobarem.

• Des de Manresa

- Agafar la carretera C1411 fins a l’alçada de l’aeri de Montserrat. En la mateixa cruïlla de l’aeri, girar a la dreta i agafar la B112 fins a trobar, també a mà dreta, la carretera que va a les Coves del Salnitre.

• Per si tinguéssiu cap problema durant el trajecte o la mateixa caminada, us facilitem un mòbil de contacte que només serà operatiu aquell dia: 676.37.43.68.

• Al mateix temps, us demanem que els qui encara no ho heu fet, ens faciliteu el vostre número de mòbil per si hi hagués qualsevol incidència de part nostra.

• No us oblideu de dur calçat còmode i resistent, roba adaptada a la climatologia [barret, impermeable ...] aigua abundant [per tot el dia] esmorzar i dinar.

• El recorregut és d’uns 12 km i les pujades suaus. Tot i això, si algú té cap problema de salut que el pugui limitar, feu-nos-ho saber abans de la caminada.

• L’hora de trobada serà a les 9.30 davant la porta de “l’ermita de la Salut”. Us agrairem que sigueu molt puntuals.

• Recordeu que la caminada es fa en silenci des de que comencem fins a l’hora de dinar. Us demanem que ens ajudeu a crear un clima que l’afavoreixi i ens permeti a tots i a totes d’escoltar i contemplar.

Bon Camí a tothom! Fins aviat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada